Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden

Combineer je Sjaal met een leuke Winterjas

De winter staat weer voor de deur en iedereen is weer bezig met zijn wintergarderobe.Maar wat moet je nu voor een winterjas kiezen, en welke kleur sjaal passen er dan bij?

★ Combineer je Sjaal met een leuke Winterjas  ★

 De winter staat weer voor de deur en iedereen is weer bezig met zijn wintergarderobe. Twee van de belangrijkste stukken van je winter garderobe is natuurlijk de winterjas en de sjaal.


Maar wat moet je nu voor een winterjas kiezen, en welke kleur accessoires passen er dan bij? Om je hier een klein beetje mee te helpen geven we je een aantal tips welke sjaal je bij welke kleur en type jas kunt dragen. Sjaals heb je natuurlijk in vele kleuren, maten en designs. Daarom is het belangrijk een goede match te vinden tussen je jas en je sjaal.


Als je kijkt na de kleuren die je dit jaar tegenkomt, dan zie je direct dat het de donkere aardetinten zijn, maar ook wit is zeker een kleur die je tegen gaat komen. Als je hier een sjaal bij moet kiezen, dan is dit vaak een stuk makkelijker dan bij een winterjas met felle kleuren of designs. Voor de juiste sjaal keuze is het ook belangrijk te kijken of je alleen een hoge kraag wilt, of ook een capuchon. Bij een capuchon is het niet handig om een hele dikke sjaal te dragen, omdat je dan de capuchon niet meer goed op je hoofd kunt doen als het nodig is. Hier kies je dus voor een dunnere, maar nog wel warme sjaal met bijvoorbeel en leuke panterprint. Een voorbeeld hiervan zie je in afbeelding 1.


Sjaal style advies


Kies je echter een jas met alleen een kraag, dan kun je volledig los gaan met leuke sjaals. Kies bijvoorbeeld een heerlijk dikke col sjaal met pailletten of een lange grof gebreide sjaal met leuke kleuren. In afbeelding 2 zie je welke sjaals hier perfect bij past.


Sjaal met winterjas


Welke sjaal je ook kiest voor je nieuwe winterjas, in ons aanbod sjaals vind je zeker de sjaal die bij je past. Laat je mode fantasie de vrije loop en maak je keuze uit een basic sjaal, een trendy sjaal of een heerlijk dikke en warme winter sjaal.


Welke sjaal je ook zult kiezen, laat de winter maar komen!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Gegevens die wij nodig hebben voor een juiste afhandeling