Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
    • Gratis verzending vanaf 15 euro in NL
    • Veilig & achteraf betalen!
    • 100 dagen retourrecht!
    • Alle producten uit voorraad leverbaar
 

Pareo de perfecte sjaal voor het strand

De pareo komt van oorsprong uit Tahiti en is een grote omslagdoek. De hedendaagse benaming van een omslagrok ( ook wel sarong genoemd )  of omslagjurk is ook pareo. De pareo is meestal van dunne stof gemaakt, omdat deze op de strand gedragen wordt en dus niet te dik moet zijn.

 

Tegenwoordig zijn ze er in allerlei kleuren, afmetingen en prints. Het leuke aan pareo's is dat ze echt in zo veel designs en stoffen te verkrijgen zijn, dat je eigenlijk altijd wel de juiste kunt vinden. Ook bij Sjaals4you.nl vind je een grote collecties pareo's.

 

Als je dan eindelijk de juiste hebt gevonden, is het natuurlijk wel handig om te weten hoe jij je pareo moet dragen. De meest voorkomende manier is heel eenvoudig om je middel en vastknopen maar. Uiteraard zijn er nog veel meer manieren om een pareo te dragen. Hieronder geven wij je een aantal tips hoe je de pareo ook nog kunt dragen.

 

Traditioneel

Pak de pareo, vouw hem dubbel en bind hem om je heupen. Een knoop op één zijden en klaar.

 

Italiaanse style

Pak de pareo aan de uiteinden vast en hou deze ter hoogte van je borst. Kruis nu voor je borst de uiteinden en zet deze nu met een knoop achter je nek vast. Voilá de Italiaanse pareo klaar.

 

Hawaiiaanse style

Deze style is erg makkelijk pak de pareo en wikkel deze twee keer om je middel, zet nu de twee uiteinden vast met een speld en klaar!

 

Het is natuurlijk vele malen makkelijker de juiste pareo te binden als je een voorbeeld video hebt. Dat vinden wij natuurlijk ook. Daarom hebben wij een leuke video geplaatst, zodat je negen verschillende stylen heel makkelijk na kun maken. Bekijk HIER de leukste manieren om een pareo te binden.

 

Veel plezier!