Voor 17.00 uur besteld, dezelfde werkdag verzonden
    • Gratis verzending vanaf 15 euro in NL
    • Veilig & achteraf betalen!
    • 100 dagen retourrecht!
    • Alle producten uit voorraad leverbaar

De mannen sjaal als mode accessoire

 

De mannen sjaal is al lang niet meer weg te denken uit het modebeeld van tegenwoordig. Waar de mannen vroeger de sjaal alleen maar handig vonden als het buiten koud was, wordt de sjaal nu gedragen als finishing touch van je outfit. De standaard mannen sjaal was meestal effen grijs of blauw. Als men dan toch een beetje kleur wilde gebruiken was groen of rood nog wel eens een gewaagde kleur. Maar tegenwoordig worden ook de mannen sjaals in allerlei designs, prints en soorten op de markt gebracht. Denk bijvoorbeeld aan een trendy driehoek sjaal of zelfs een heerlijk dik gebreide col sjaal zie je steeds vaker bij de mannen. Gebruik de sjaal dus niet meer alleen als je het koud hebt, maar ook om je outfit de finishing touch te geven.

De sjaal voor de man is eigenlijk pas echt in de mode gekomen toen men begon te praten over de "metroman". Dit is eigenlijk ook al weer een woord wat zeken niet meer van deze tijd is, want bijna elke man let nu veel meer op zijn uiterlijk en verzorging. Dat was vroeger alleen bij de metroman zo.

Daarom hebben wij ook steeds meer aandacht voor de mannen sjaal, want de mannen van tegenwoordig willen er ook hip en stoer uitzien. Dus ook bij de mannen is de sjaal een steeds vaker voorkomend mode accessoire. Hiermee laat je als man zien dat je modebewust bent en je het belangrijk vindt dat je er goed uit ziet.

 

Twee tips voor de mannen

Bij een t-shirt kun je makkelijk een leuke col sjaal dragen voor een stoere trendy look. Een lange sjaal past weer goed bij een overhemd of een trui.